Wimperextensions

Let op:

Momenteel is er in de salon een klantenstop voor het zetten van wimperextensions

Welke behandelingen zijn er mogelijk?

Bij de One by One techniek wordt één extension op één natuurlijke wimperhaar geplaatst. Hierdoor kan je de wimpers verlengen, extra krul en volume geven en het blijft er alsnog natuurlijk uit zien.

Russian volume (2D/3D) is de trend op het gebied van wimperextensions! Bij deze volume techniek worden er ultra dunne wimpers gebruikt. Hiermee kan er volume opgebouwd worden zonder schade aan de eigen wimpers. Bij deze behandeling worden er 2 of 3 extensions per natuurlijke wimperhaar geplaatst. Dit geeft een nog vollere oogopslag dan met de One by One techniek, wat echt ideaal is wanneer je niet zoveel wimpers van jezelf hebt of wanneer je een extra vol effect wilt hebben. Hiermee heb je dus de hele dag door een mooie glamoureuze look, ook bij het opstaan.

Oh my LASH!

In mijn salon werk ik met het merk Oh my Lash. Al deze producten zijn dierproefvrij en EU geregistreerd. De producten zijn veilig en prettig voor de klant. De wimpers hebben een hele natuurlijke look, zijn dun en voelen daardoor zacht en licht aan. Perfect voor een mooie oogopslag met volle, diepzwarte wimpers!


Tarieven

One By One

Nieuw set €60,-
Opvullen tot 2 weken €26,50
Opvullen tot 3 weken €29,50
Opvullen tot 4 weken €38,50
Vanaf de 5e week wordt een volledig nieuw set gerekend

2D/3D Volume

Nieuw set €75,-
Opvullen tot 2 weken €32,50
Opvullen tot 3 weken €38,50
Opvullen tot 4 weken €47,50
Vanaf de 5e week wordt een volledig nieuw set gerekend

Verwijderen van wimperextensions die door mij zijn gezet €10,-
Verwijderen van wimperextensions door andere salon gezet €15,-