Wenkbrauwstyling

Wanneer je niet zo goed weet wat je met je wenkbrauwen aan moet of het stylen van je wenkbrauwen toch echt graag aan een ander overlaat ben je bij mijn aan het juiste adres. Wenkbrauwen zijn zo’n belangrijk item in je gezicht, veel vrouwen hebben dan ook een eigen wenkbrauwstylist.

Maak een afspraak in mijn salon, samen bespreken we jouw wensen en laat we je wenkbrauwen weer shinen. Tip: Maak direct een vervolgafspraak, na zo’n 4 of 5 weken kunnen jouw wenkbrauwen wel weer een fijne behandeling gebruiken. Op deze manier zien jouw brows er altijd uit om door een ringetje te halen!  

Waxen wenkbrauwen € 21,-

Bij deze behandeling worden je wenkbrauwen alleen gewaxt. Wanneer jij liever je wenkbrauwen niet laat verven, of een allergie hebt voor verf of waterstofperoxide, laten we het verven achterwege. maar wax ik jouw wenkbrauwen weer helemaal in shape.

Volledige wenkbrauwstyling €26,50 (nieuwe klanten €29,50)

Voor het beste resultaat vind ik het persoonlijk altijd prachtig om wenkbrauwen ook te verven. Ik kan daarmee de perfecte vorm alvast creëren, om vervolgens je wenkbrauwen in deze perfecte vorm te shapen.

Verven wenkbrauwen €17,50

Verven wenkbrauwen & wimpers €24,50