Spray Tan

Voorbehandeling:

Scrub de huid vóór de behandeling, het liefst 1 a 2 dagen vooraf met een goede bodyscrub om loszittende dode huidcellen te verwijderen. Gebruik geen oliehoudende producten. Scheren (24 uur), harsen (48 uur) voor de behandeling (anders is je huid te gevoelig). Gebruik geen douchegel, bodylotion, deodorant of parfum meer tot na de sessie.

De dag van de tanning:

Spoel zo kort mogelijk voor de tanning uw lichaam goed schoon met alleen warm water. Gebruik op de dag van de spraytanning geen vloeibare make-up of dagcréme, zodat de huid 100% droog en schoon is. Oogmake-up mag blijven zitten. Draag donkere, loszittende kleding na de spraytanning, omdat de vloeistof in het begin nog wat af kan geven.

Na de spray tan:

De tanninglotion droogt gedurende het aanbrengen, maar het heeft tijd nodig om op de huidcellen te ontwikkelen. Daarom adviseren wij niet te snel te douchen.

In de salon wordt gebruik gemaakt van twee merken.

Way to Beauty

Way to Beauty is een natuurlijk ogende goudbruine tanning. 8 uur na de behandeling kan je douchen. Dit is de perfecte tanning om mee te starten, doordat Way to Beauty een heel natuurlijke teint geeft.


Vani-T

Het merk Vani-T is vrij van parabenen, ontwikkeld met natuurlijke huidverzorgende ingrediënten en bevatten geen alcohol. Deze lijn is hypoallergeen, waardoor deze bijzonder populair is bij mensen met een gevoelige huid. Na de tanning met Vani-T is douchen na een paar uur al mogelijk. Let op: Vani-T kleurt iets dieper/donkerder bruin dan Way to Beauty.

Douchen:
Na 1 uur –lichtbruin
Na 2 uur –middelbruin
Na 3-4 uur – Zoals wanneer je van vakantie terug komt

Vermijd water en transpiratie (dus ook sporten) tot na de eerste douche. Om de kleur goed te behouden adviseren wij om tijdens de douche een milde douchegel te gebruiken (geen Nivea of Dove) en je huid na het douchen goed te verzorgen met een hydraterende bodylotion. Het gebruik van sauna of baden wordt afgeraden. Hierdoor zal de kleur sneller vervagen.

Spray Tan

Full body Way to Beauty €25,-
Full body Vani-T €27,-
Benen Way to Beauty €17,50
Benen Vani-T €19,50