Over mij

Even een kleine voorstelronde:
Ik ben Karin van der Veen, 35 jaar en samen met mijn-bijna-man Walter heb ik drie hele leuke kinderen. Sinds 2007 ben ik gediplomeerd schoonheidsspecialiste. Na 15 jaar werkzaam te zijn geweest in een drogistrij, vond ik het in 2020 tijd voor vernieuwing! Mijn eigen salon aan huis werd gerealiseerd en na een aantal trainingen kon ik starten.

Nog steeds ben ik zo blij met deze gemaakte keuze! Mijn klanten zijn leuk, ik kan mezelf blijven ontwikkelen én ik kan mijn eigen dagen en tijden indelen, zodat ik de beste versie van mezelf kan zijn, zowel zakelijk als privé.

Het mooie aan de beauty branche vind ik de innovatie en het blij maken van mijn klanten. Daarom vind ik het belangrijk om mezelf te blijven ontwikkelen en om op de hoogte te zijn van het laatste nieuws op beauty gebied. In mijn salon bied ik verschillende behandelingen aan. Denk aan ontspannende behandelingen, zoals een lichaamsmassage of een gezichtsbehandeling met alles erop en eraan. Maar mijn specialiteit zijn wenkbrauwen! Ik kan hele dagen alleen maar wenkbrauwen stylen en daar zo intens gelukkig van worden. Ze doen zoveel voor je gezicht en een paar goede wenkbrauwen geven je een fantastische uitstraling.

Op deze website vind je alle informatie over de behandelingen die ik aanbied en de merken en producten waarmee ik werk. Mochten er vragen zijn, stel ze gerust. Ik hoop je snel te mogen verwelkomen in mijn salon!