Klantervaringen

Geen titel

5,0 score
24 augustus 2020

Vanmorgen een heel fijne behandeling gehad; fijne ontspannen sfeer,gezellig,mijn huid voelt heerlijk rustig en mijn wenkbrauwen zijn top!,
Dankjewel Karin!
Ik kom zeker weer terug😀

Elly

Henna brows, wimpers verven, waxen lip, kin en contouren.

5,0 score
4 juli 2020

Met wat een passie, precisie en professionaliteit gaat Karin te werk. Ik ben meer dan tevreden. Voor het eerst mijn wenkbrauwen laten behandelen met Henna. Ik heb prachtige mooie vorm in mijn wenkbrauwen. De kleur is precies goed . Karin kijkt samen met mij welke kleur het beste zal staan. De vorm is perfect. Karin is heel perfectionistisch. Natuurlijk heel fijn voor de klant. Fijne adviezen mogen ontvangen. Karin heeft verstand van haar producten die ze gebruikt en verkoopt. Ik heb een hele fijne dagcrème gekocht, wat precies goed is voor mijn huid. De sfeer tijdens de behandeling is erg ontspannen en laagdrempelig. Mooier dan mooi een prettige salon, waar de privacy gewaarborgd is. Zeker een aanrader voor iedereen. Ik ben weer zomer proof, heerlijk.

Lia

Super mooie Henna Brows!

5,0 score
3 juli 2020

Ik ben super blij met m’n wenkbrauwen. Karin neemt er alle tijd voor en werkt erg nauwkeurig en professioneel! Ze maakt je wenkbrauwen super strak! Helemaal blij met het resultaat, een echte aanrader!!

Anouk

Wenkbrauwen helemaal top!

5,0 score
30 juni 2020

Karin heeft alle tijd voor je en doet het heel netjes en professioneel. Ze kijkt ook goed naar wat bij je past qua kleur en model van je wenkbrauwen. Ik ben er nu 2x geweest en ben super tevreden! Ik heb mijn wenkbrauwen nog nooit zo mooi gehad 🤩😊

Jony

Helemaal blij!

5,0 score
13 juni 2020

Ik had bij Karin de SPA- PRO geboekt. Wat een aanrader! Ik heb ontzettend genoten van deze heerlijke behandeling en na die tijd ging ik met een geweldig gevoel naar huis. Ze nam alle tijd voor me en met resultaat! Ik ben zo blij met m’n mooie wenkbrauwen en wimpers! M’n huid voelt weer helemaal fijn en fris en Karin heeft me goede adviezen meegegeven om m’n huid goed te blijven verzorgen. Haar dagcrème is ook een aanrader! Deze is door haar geadviseerd op basis van mijn huidtype en ik begin de dag daardoor gelijk goed.
Kortom, Karin bedankt voor je professionaliteit en ik kom zeker snel weer bij jou terug!

Kim

Passie, precisie en geduld.

5,0 score
7 juni 2020

Wat een precisie en geduld voor het stylen van mijn wenkbrauwen. Dat is helemaal terug te zien in het eindresultaat. Erg blij met de passie waarmee Karin te werk gaat. In een nette hygiënische salon, waar je je echt welkom voelt. Ik zou Mooier dan mooi zeer zeker aanraden!

Debbie

Aanrader!

5,0 score
4 juni 2020

Een wenkbrauw styling laten doen en het resultaat overtreft mijn verwachting. Heel erg mooi gestyled en geverfd! Mijn wenkbrauwen lijken voller en hebben een natuurlijke vorm.
Mooie salon, klantvriendelijk, goeie uitleg, behandeling gebeurt met uiterste precisie en een fijne sfeer.
Bedankt!

Brenda

Mooie volle wenkbrauwen

5,0 score
4 juni 2020

Deze week heb ik mijn wenkbrauwen laten stylen door Karin. Ze zijn mooi vol gestyled en de kleur past bij mijn haarkleur waardoor mijn wenkbrauwen er heel natuurlijk uitzien. Karin gaat secuur te werk, ieder haartje dat niet in de vorm past heeft ze verwijderd. Ook alle donshaartjes boven, onder en tussen mijn wenkbrauwen heeft ze verwijderd. Ik ben heel blij met het mooie resultaat.

Sandra

Super blij!!

5,0 score
2 juni 2020

Ik ben echt super blij met mn wimperlift! Bevalt super goed, en super leuke mooie en nette salon. Helemaal tevreden!
Tot de volgende keer Karin!😄

Demi

Blij met het resultaat

5,0 score
1 juni 2020

Ik ben nu een aantal keer bij Salon Mooierdanmooi geweest voor een behandeling. Je wordt fijn benaderd, met een goede uitleg, in een mooie en rustige ruimte. Heel blij met het resultaat en vind deze salon zeker een aanrader!

Femke

Uiterste precisie

5,0 score
3 mei 2020

Ik ben heel blij met het resultaat van mijn wenkbrauwstyling! Nooit geweten dat dit mogelijk was met mijn wenkbrauwen. Karin werkt met uiterste precisie en hoewel er veel geëpileerd is, lijken mijn wenkbrauwen nu veel voller.

Alice Oort

Klantvriendelijk en professioneel

5,0 score
28 maart 2020

Ik heb een hele goede ervaring met salon Mooier dan Mooi. Klantvriendelijk, professioneel, mooie salon, blij met mijn mooie wenkbrauwen!! Karin bedankt, tot de volgende keer!

Yvonne Hogenkamp