Brow Lamination

Brow Lamination is dé wenkbrauw trend van nu! Deze wenkbrauwen worden ook wel “Fluffy Brows” genoemd.

Tijdens deze behandelingen worden de wenkbrauwhaartjes de juiste richting op gekamd. Daarna wordt er door het aanbrengen van verschillende lotions voor gezorgd dat de haartjes in deze positie blijven staan. Op deze manier wordt er een mooie, volle wenkbrauw gecreëerd.

De ideale behandeling voor stugge, warrige wenkbrauwen, waarvan de haartjes in verschillende richtingen groeien. Bij de behandeling is het waxen, tweezen en eventueel knippen inbegrepen. De Brow Lamination duurt gemiddeld 55 minuten, daarna heb je zo’n 6 tot 8 weken plezier van je prachtige fluffy brows!

IS BROW LAMINATION IETS VOOR MIJ?

Brow Lamination is geschikt voor iedereen met eigenwijze haartjes die zich niet laten stylen zoals jij dat graag zou willen én voor iedereen die houdt van de “fluffy brow look”. De behandeling zorgt er dan voor dat alle haartjes in de juiste richting staan. ‘S ochtends een borsteltje door je wenkbrauwen en you are ready to go!

VOOR WIE IS BROW LAMINATION NIET GESCHIKT?

Wanneer je dunne, hele korte of zwakke haartjes hebt, is deze behandeling niet geschikt. Ook wanneer je weinig haartjes hebt, is de behandeling af te raden.

CONTRA INDICATIES

  • Zwangerschap en/of borstvoeding
  • Acne en/of eczeem bij de wenkbrauwen
  • Huidbeschadigingen bij de wenkbrauwen
  • Bij een recent geplaatste PMU/microblading
  • Bij recent gebruik van hormoonzalven bij de wenkbrauwen
  • Bij recente chemische peelingen, laserbehandelingen en/of injectables

Prijzen Brow Lamination

Brow Lamination inclusief waxen en stylen €48,50
Brow Lamination inclusief waxen, stylen en verven €53,50